Kwaliteitsvolle producten voor uw lichaam.

De producten in onze winkel zijn van hoge kwaliteit. De hulpmiddelen die Flevomotion verkoopt, worden ook gebruikt door topatleten. Bijvoorbeeld op de Olympische Spelen. Voor alle producten die we in onze winkel verkopen, gelden dan ook algemene garantievoorwaarden.  Op deze manier bent u verzekerd van de beste zorg.

Persoonlijk

Bij Flevomotion draaien we het om. We gaan niet uit van onze producten, maar van uw lichaam en uw klachten. Onze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u kunt leven op de manier waarop u dat wilt. Wij gaan daarom altijd uit van uw persoonlijke situatie. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. En we leggen in heldere taal uit waarom we de keuzes maken, die we maken. Zodat u begrijpt wat we doen.

Snelle levering

Bij Flevomotion kunt u altijd snel terecht. We zijn vijf dagen per week geopend. Vaak kunnen we uw hulpmiddel al direct meegeven of we leveren het binnen een paar werkdagen. Zo bent u snel van uw klachten af.

Service & nazorg

Flevomotion hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en goede service, ongeacht de aard van de klachten. We streven ernaar om u door een en dezelfde adviseur te laten helpen. Van intake-gesprek tot eindevaluatie. Vertrouwen tussen u en onze adviseur is de basis voor een succesvolle aanpak. Veel van onze hulpmiddelen kunnen binnen enkele dagen worden geleverd, soms zelfs al direct na het aanmeten.

We informeren u direct over de te verwachten levertijd, en omdat we veel waarde hechten aan goede nazorg, voeren we bij voorkeur controleafspraken uit. Deze controle is niet verplicht, maar Flevomotion adviseert het u wel. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Orthopedisch instrumentmaker

In onze winkel houdt een orthopedisch instrumentmaker spreekuur. Een orthopedisch instrumentmaker is opgeleid om braces, bandages korsetten, spalken en zelfs protheses aan te meten, te maken of aan te passen. Bel voor het maken van een afspraak: 036-5330604 of stuur een e-mail naar info@flevomotion.nl.

Overtuigd? Kom langs of maak een afspraak

Bij Flevomotion werken deskundige medewerkers, zoals een orthopedisch instrumentmaker en een kousenconsulent.