De winkel is open van maandag t.m. vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. We werken bij voorkeur op afspraak.

Voor Flebologie (het aanmeten van therapeutisch elastische kousen) kunt u contact opnemen via 036-5330 604 of info@flevomotion.nl.

Voor Orthopedie (het aanmeten van een brace of steunzolen) kunt u contact opnemen met Leuk Orthopedie via 085-902 0690 of info@leuk-orthopedie.nl.

Voor de Orthopedisch Schoenmaker (het aanmeten van Orthopedische schoenen) kunt u contact opnemen met EOS via 033-720 0760 of info@eemlandschoentechniek.nl.

Corona informatie: In de winkel van Flevomotion hanteren we de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Heeft u twijfels of vragen neem dan contact met ons op.

Flevomotion, dé bewegingswinkel in de Citymall van Almere!

Lopen, staan, rennen, sporten en werken. Iedereen gebruikt zijn lichaam dagelijks. Sommige mensen krijgen klachten aan hun gewrichten, spieren of huid. De oorzaak is vaak verschillend: een aangeboren aandoening, overbelasting, ziekte of een verkeerde lichaamshouding. Bij Flevomotion kan iedereen met deze klachten terecht. Voor onderzoek, therapie en hulpmiddelen. Flevomotion is dé bewegingswinkel in de Citymall. Op een steenworp afstand van het Flevo ziekenhuis. Vijf dagen per week geopend. Met snelle levering, uitstekende service, deskundige adviseurs en goede contacten in de zorgwereld.

Flevomotion is gecontracteerd met alle zorgverzekeraars!

Bij Flevomotion werken deskundige medewerkers, zoals een orthopedisch instrumentmaker en een kousenconsulent. Onze medewerkers hebben verstand van het menselijk lichaam én van de producten die we verkopen. Ze geven professioneel advies en denken met u mee.


Logo_SEMH_200x200
Heeft u een klacht?

Het kan gebeuren dat u als klant een klacht heeft over een product of de dienstverlening. In dat geval bent u verzekerd van een onafhankelijke afhandeling van uw klacht. Flevomotion beschikt over het SEMH keurmerk, voor meer informatie kijk op: www.semh.info.

Direct een klacht indienen kan via ons contactformulier of via info@flevomotion.nl. U krijgt dan van ons de klachtenprocedure toegestuurd.

Privacybeleid

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In ons privacybeleid kunt u lezen welke gegevens wij verzamelen als u de website en/of diensten van Flevomotion gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Flevomotion respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Flevomotion handelt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Sabine Nibourg

Kousenconsulent

Mirjam Reinders

Kousenconsulent

Henk Bezoen

Orthopedisch instrumentmaker

Gerrit van Zuijlen

Orthopedisch technoloog

Sandy Hoed

Voedingsconsulente

Overtuigd? Kom langs of maak een afspraak

Bij Flevomotion werken deskundige medewerkers, zoals een orthopedisch instrumentmaker en een compressiekousenconsulent.