Tevreden klanten!

Tevreden klanten, daar doen we het bij Flevomotion voor. Enkele tevreden recensies van klanten kunt u hier lezen.

In de zomer heb ik mijn enkel gebroken en ben ik 2 keer geopereerd. Na de operatie was mijn enkel ongelooflijk gezwollen. De dame die me hielp bekeek mijn onderbeen en adviseerde mij een steunkous te gaan dragen. Omdat mijn enkel zo gezwollen was vergeleken met de rest van mijn onderbeen was maatwerk de enige optie. Geen probleem bij Flevomotion, een week nadat mijn been was opgemeten lag de kous al klaar in de winkel. De kous is fantastisch! Al een paar weken nadat ik de kous had gekregen werd mijn enkel al slanker. Ook mijn fysiotherapeut was heel erg tevreden.

Al jarenlang heb ik last van mijn knie. Ik weet dat er waarschijnlijk artrose in mijn knie zit, maar ik ben pas 53 dus een operatie voor een nieuwe knie zal voorlopig nog niet aan de orde zijn. Na een zorgvuldig onderzoek en het passen van een aantal braces en bandages werd mij een kniebandage geadviseerd. Een hartstikke mooi ding, een goede pasvorm, ademend materiaal en hij zat als gegoten! Inmiddels draag ik de kniebandage al 2 maanden en ik moet zeggen dat de pijnklachten aanzienlijk zijn verminderd.

Ik heb zogenaamde x-benen. Dat betekent dat mijn benen naar binnen draaien. Als kind droeg ik al orthopedisch verantwoorde sandalen. Vorig jaar ben ik begonnen met hardlopen. Heerlijke sport. Alleen kreeg  ik al snel last van mijn knieën.  Een op maat gemaakte inlegzool zou de oplossing voor mijn probleem zijn. Binnen een paar dagen werd ik gebeld dat mijn zolen klaar waren. Zo snel al, dacht ik nog. Ik kon ze meteen passen in de winkel. Ze zaten als gegoten.

Overtuigd? Kom langs of maak een afspraak

Bij Flevomotion werken deskundige medewerkers, zoals een orthopedisch instrumentmaker en een kousenconsulent.