I.v.m. het Corona virus is de winkel Flevomotion tijdelijk gesloten. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@flevomotion.nl. Vermeld in uw email altijd uw telefoonnummer, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Excuses voor het ongemak en bij voorbaat dank voor uw begrip.

Spreekuren bij Flevomotion

Spreekuur Fysiotherapeut
Vanaf juli 2018 draaien op de donderdagmiddag 2 fysiotherapeuten van de Zorggroep Almere hun spreekuur in Flevomotion. Flevomotion bevindt zich tegenover het Flevoziekenhuis (Donjon 7 (Citymall) 1315XH Almere stad).

Vanaf 13.00 uur is Barry Scholten, algemeen fysiotherapeut, aanwezig. Indien u lichamelijke klachten heeft , kan hij u (beweeg)advies geven.

Vanaf 15:00 uur is Janneke Loo, algemeen- oedeem- en oncologie therapeut (i.o), aanwezig. Zij kan u adviseren over klachten binnen het domein oncologie en oedeem.

Samen met de gespecialiseerde collega’s van Flevomotion kunnen we u voorzien van het beste advies op het gebied van hulpmiddelen tijdens het bewegen en/of uitoefenen van uw sport, zoals het aanmeten van steunkousen, braces, steunzolen en / of schoeisel. We zullen vooral het fysiotherapeutisch vraaggesprek voeren en een kort lichamelijk onderzoek doen. De behandelingen ,mocht dit gewenst zijn, worden in verschillende gezondheidscentra van de zorggroep Almere, uitgevoerd. De fysiotherapeuten verwijzen u dan direct naar de juiste (gespecialiseerde) fysiotherapeut. De Zorggroep Almere heeft 90 fysiotherapeuten in dienst en zij behandelen op 17 locaties in Almere, dus altijd dichtbij!
De vergoeding vindt plaats op basis van de reguliere vergoedingen fysiotherapie, zie hiervoor de website van fysiotherapiezorggroepalmere.nl

Barry en Janneke zullen u bij de juiste fysiotherapeut plaatsen, zo krijgt u direct een afspraak!
Flevomotion en Zorggroep Almere werken al jaren samen, maar gaan nu hun dienstverlening uitbreiden door ook daadwerkelijk samen u in de winkel van Flevomotion van de beste zorg en advies te voorzien. Er wordt ook samengewerkt met de andere disciplines die in Flevomotion aanwezig zijn.

Spreekuur Orthopedisch Instrumentmaker
Ook voor een afspraak voor een maatwerk orthopedische voorziening (brace, korset, steunzolen, etc) kunt u terecht bij Flevomotion. Neem contact op met Flevomotion voor het bespreken van de mogelijkheden.

Spreekuur Sportarts
Vanaf juli 2018 draait er een keer in de 2 weken op woensdagmiddag een sportarts een inloopspreekuur in Flevomotion. Heeft u vragen voor de sportarts? Neem dan contact op met Flevomotion voor het maken van een afspraak.

Afspraken dienen telefonisch gemaakt te worden via Flevomotion; 036-5330604.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *