De winkel is open van maandag t.m. vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. We werken bij voorkeur op afspraak.

Voor Flebologie (het aanmeten van therapeutisch elastische kousen) kunt u contact opnemen via 036-5330 604 of info@flevomotion.nl.

Voor Orthopedie (het aanmeten van een brace of steunzolen) kunt u contact opnemen met Leuk Orthopedie via 085-902 0690 of info@leuk-orthopedie.nl.

Voor de Orthopedisch Schoenmaker (het aanmeten van Orthopedische schoenen) kunt u contact opnemen met EOS via 033-720 0760 of info@eemlandschoentechniek.nl.

Corona informatie: In de winkel van Flevomotion hanteren we de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Heeft u twijfels of vragen neem dan contact met ons op.

Bij Flevomotion gaat alles even anders dan anders. Flevomotion staat voor innovatie en daarbij hoort de nieuwste meetapparatuur. In ons Bauerfeind Performance Centre meten wij uw zolen en kousen in een handomdraai nauwkeurig aan. Handig, snel en digitaal. Wilt u vrijblijvend een scan van uw voeten of vaten laten maken? Loop binnen of maak een afspraak.

Aanmeten van kousen

Voor het aanmeten van de juiste maat elastische kous of zelfs maatwerk is het nauwkeurig aanmeten van groots belang. Bij Flevomotion maken we met 2 drukken op de knop een driedimensioneel beeld van uw benen. Tot op twee cijfers achter de komma. Daarmee kunnen we altijd de goede maat bepalen.

bodytronic

Aanmeten van steunzolen

Bij het aanmeten van steunzolen is het belangrijk om de stand van de benen en voeten te bekijken. Met behulp van een driedimensionele scan van uw onderbenen kunnen wij dit eenvoudig in kaart brengen.

Tijdens het maken van een scan wordt tegelijkertijd de voetdruk onder uw voet gemeten, zodat wij kunnen zien of de druk goed verdeeld wordt onder uw voeten.

Als dat nog niet genoeg is maken we zelfs een scan onder uw voeten en hebben wij een voetplaat waarmee we uw voetafwikkeling kunnen bekijken.

voetplaat

Vaatscan

Heeft u last van vermoeide benen, jeuk of spadadertjes? Bent u er niet helemaal gerust op en wilt u een check van uw vaten in uw benen? Dan bent u bij Flevomotion aan het juiste adres. Bij Flevomotion kunt u de zogeheten Venoscan laten doen. Dit is een korte screening van ongeveer 5 minuten om de conditie van uw vaten in kaart te brengen.

venoscan

Overtuigd? Kom langs of maak een afspraak

Bij Flevomotion werken deskundige medewerkers, zoals een orthopedisch instrumentmaker en een compressiekousenconsulent.